Post by deiterplimterpvig on Feb 4, 2022 15:03:14 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Knife Hit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Knife Hit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ більше витривалості хак ▞▞▞
▞▞▞ Knife Hit 2022 version ▞▞▞
Knife Hit Žaid. automat. yey
knife hit - YouTube
Огидний захоплення грошей, повне реклами, а сама гра навіть не є хорошою. занадто легкий геймплей і гол. Це не варте вашого завантаження, повірте мені.
Іза лагів мені не подобається гра Іза лагов школьники стают агро
Крута гра но нада рекламу убрати
Гра постійно відставала, і скрізь з’являлася реклама
Нормально але бісить сильно
Часті підвищення та занадто багато реклами.
Коли я вперше спробував цю гру, це було жахливо, я ненавидів її, я дуже лютував і в мене було дуже багато збоїв!!! Це також було дуже важко, і деякі моменти несправедливі. Але коли мій і мій друг грали в неї, це був вибух!
чого в гру не додано, щоб ти хто збивався більше не буде збиватися Але гра всеравно класна
Гарна гра но невк
Ставлю 3 зірки бо ігра бісить коли граєш на великому рівні
Марна ідіотська гра, адже так багато реклами, що вони зводять мене з розуму!
Може бути приємною грою. МОЖЕ. Згідно з усіма скаргами... ЗАБАГАТО ОГОЛОШЕНЬ. Якщо вам не подобається реклама, не турбуйтеся.
Якщо чесно гра просто супер. Але є одне но в моїй грі скачав дуже довго в кінці, коли я дочекався, щоб включити і отримати мені вибило все спочатку кажучи, що я була здивована нічого не сказати, але за іншим разом воно завантажилося і я почала грати дуже зайняло, але потім дуже круто було грати і я зрозуміла, що то того стоїло але 3 зірочки а так раджу.
Интересная игра.
Я люблю цю гру, але вона трохи складна, і я все ще можу грати в неї щодня і щоразу, коли граю цілий тиждень, тому я граю зі своїми друзями, весело ділитися – це турбота.😁
Knife Hit آرکیڈ phn
Реклама також зіпсує гру, навіть якщо я торкнусь, що я не хочу елемент для реклами, вони в будь-якому випадку покажуть мені додавання, але в цьому випадку я нічого не отримую, це так дратує
Ця гра жахлива, не завантажуйте, це марна трата часу і простору, вона виходить з ладу, коли ви намагаєтеся грати, і є багато спливаючих оголошень. Я не рекомендую цю гру
Настільки не хочу обговорювати
отримали б 5 зірок, якби вони не робили такі крадіжки. скажи, що я на етапі 15, і я натискаю дивитися оголошення, щоб врятуватися, я дивлюся, а потім повертається до меню. Крім того, я думаю, що вони повинні дати більше досвіду, коли ви переможете звичайних босів.
Full text of "Aristotelous Ta politika. The Politics of Aristotle"
Це класна гра крутішої ігри я ще не бачив 👍👍👍
Knife Hit Arcade mdua
він так гальмує щоразу, коли я намагаюся грати та торкаюся екрана, ніж через секунди, тому я завжди програю і практично неможливо піднятися на рівень у цій речі
Через деякий час, коли ви починаєте грати, ви торкаєтесь, щоб кинути, але потім, коли ви натискаєте, з'являється реклама або якщо ви програєте ще одне додавання, ця гра є найгіршою!!!
це дуже весела гра. це задовольняє, але є занадто багато додань (наприклад, багато з них), я думаю, ви можете завантажити його, якщо вам подобаються додавання.
гра клас але багато реклами і через ню глуче мало ножів і середнього серйозного босі потрапляють
Ця гра мені подобається.
Ця гра весела, але щоразу, коли я намагаюся поставити ніж, вона відстає, і я в кінцевому підсумку втрачаю його на кількох етапах
Knife Hit Zręcznościowe recu
Це норм😈😈😈
Чудова гра. Нагадує мені, коли я грав у це в класі разом зі своїм другом. Ви також можете грати в автономному режимі, але тоді не буде жодних подарунків чи інших, які могли б бути доступними під час перебування в мережі. Мене дуже напружило, але це було дуже весело, і тепер я повернувся до цього
Ця гра викликає більше звикання, ніж крэк-кокаїн, це не смішно чи добре, наскільки це викликає залежність. Тому в мене 1 зірка, це так погано. В іншому випадку це чудова гра. Просто переконайтеся, що Wi-Fi або дані вимкнено, перш ніж відкривати її, щоб не показувати рекламу.
Knife Hit Аркадни tpc
Knife Hit Аркадни tpc
це дуже захоплююче, але багато реклами, і ти весь час отримуєш одного і того ж боса, але мені це подобається!
Чудова гра! Я не грав у неї до того, як почалися всі шахраї, але мені дуже подобається ця гра, і вона має потенціал. Завдання для більш досвідчених гравців або людей, які просто не люблять рівень 15 і вище; і навіть таблицю лідерів для хвастощів! Не шукайте тут безкоштовних ножів чи чогось іншого, тому що ця гра насправді потребує справжньої майстерності, на відміну від нудних крадіжок.
«Детройт»: Еллінгтон (15), Аркадий Копелиович, что ночью электричество дешевле, ... Knife Hit, Hero Academy 2, SkidStorm, а також свіжі гри - від плоских
Дуже весело і просто. Єдине, що це 4 зірки, а не 5 зірок, тому що він трохи відстає. Крім того, він дуже хороший, і я дуже рекомендую його.
Як завжди, гра дуже весела, якщо вам нудно, кількість реклами дурна, тому я оціню свій досвід
Інтересна захватуєщея гра
Прикольная гра👍 пограти у вільне час
Stickman Party: เล่นเกมฟรี 1 2 3 4 อาร์เคด hvk
А4
Ця гра сміття. У ньому є багато реклами, а також збій. Іноді він не кидає ніж, а також зависає на частку секунди, і я програв Не рекомендую Не встановлювати