Post by deiterplimterpvig on Feb 4, 2022 14:51:07 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Doodle Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Doodle Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Зламати необмежену кількість кристалів ▞▞▞
▞▞▞ Doodle Jump 2022 version ▞▞▞
Розробники досі нічого не зробили, щоб зробити цю гру доступною. Все ще неможливо отримати 50 000 очок, і неможливо пропустити неможливі місії. Якщо вам потрібна гра, яка є складною, але все ще можливою, уникайте цього.
Rayman jungle run - динамічний раннер з елементами аркади з різноманітними перешкодами і хитрими ... Андроїд гра - «doodle jump» або стрибучий чоловічок.
Отстой реклами усе портять
Це чудова гра. Я вважаю, що це викликає залежність. Як і кожного разу, коли я граю в неї, я думаю: «Давай, я хочу побити свій рекорд». Не так багато реклами, якщо хтось хоче знати.
Stickman Ghost 2: Ninja Games Екшн tzx
Проста і захоплююча, часовілка норм....
Я люблю цю гру, і я збирався зробити покупку, але я не збираюся витрачати свої гроші на гру з рекламою, яка трапляється КОЖНИЙ РАЗ, КОГДА Я НЕ ВДАЮ! А коли гра є складною, це означає, що буде ТОНА невдач. 50 оголошень всього за 20 хвилин? Я цим не займаюся. І я НЕ збираюся купувати продукт без реклами, але я ні. цій грі потрібно лише трохи сповільнити рекламу.
Закриття реклами схоже на фільм «Неможлива місія», здається, що не має значення, якщо ви натиснете «x», тому що це все одно переведе вас на сторінку магазину відтворення цієї програми
Перш за все, я пам’ятаю, як грав у ті старі ігри. Але тепер оригінального випуску гри Flappy Bird для iOS немає. Але потім я побачив це, я грав у цю гру, і було дуже весело грати, яка дуже ідеальна гра! Знаєте що, я дам цій грі 5 зірок!
Гра весела. Через деякий час стає трохи нудно, і я думаю, що це допоможе, але пройшло кілька місяців, і я все ще повертаюся до неї, навіть якщо тільки на два або три раунди, поки я не помру, тому це принаймні 3 зірки гру, але приблизно дві хвилини тому після того, як я помер, і з'явилася реклама, якась дівчина в шортах з попою якала в ЇЇ ДУПЦІ В МОЄ ОБЛИЦЯ! Я почувалася порушеною. Якщо я хочу мати дупу в обличчі, я повинен це побачити. Вони навіть не повинні робити таку рекламу, але вони роблять, ви повинні контролювати, який тип реклами показує ваша гра. І ЦЕ ГРА! ДІТИ ГРАЮТЬ В ІГРИ. Вони говорять про те, що наша робота як батьків — стежити за тим, що бачать наші діти, але це не є недоречною грою, то чому б нам не дозволити нашим дітям це зробити. Це все. Таким чином, ви отримуєте 1 зірку, тому що ви погані, тому що ви не несли відповідальності за свої зобов’язання перед людьми не змушувати їх дивитися на дупу
Чудова гра, але я отримую рекламу щоразу, коли я вмираю. Виправте будь ласка, тоді буде краще
є додавання після кожної гри, у яку ви граєте. в іншому гра хороша. але мені не подобається, що мені доводиться нахиляти телефон, щоб рухатися
Весела гра, хоча трохи збої.
Грайте Дистанційні ігри на CrazyGames
Doodle Jump Spillehall gogb
Doodle Jump Аркады hji
Придбати Doodle Jump – Microsoft Store (uk-UA)
Сміття, забагато додавань і елементи керування – це фактичне сміття. Видалено.
кіт
Не напишіть це 3 іграм це не правда
Погана гра 😡
будь-які оголошення, будь ласка, виправте
Хороша гра в минулі роки, але зараз зіпсована постійною рекламою. Вони також зробили це так, що під час деяких запусків ви не можете пройти певну частину, не померши, тому ви знову програєте і отримаєте ще одне додавання. Так розчарований жадібністю розробників, хто навіть має рекламу 10-річної мобільної гри? Просто вкажіть його як безкоштовне та забудьте про нього!
Какая настолгія...
півзірки було б добре, але я щойно почав грати в це сьогодні, і я виявив, що ця гра дає збої. Я був розлючений через те, що це спрацювало, навіть якщо я перезавантажу, це каракулі просто з’являться вбік і переходять на інший бік, і він не стрибає на маленьких платформах, а просто продовжує літати з іншого боку екрана знову і знову. Я грав у це, коли був дитиною, і хочу, щоб це було виправлено. виправити це будь-коли я буду чекати.
Немає оновлення з липня 2019 року. Завмирає та зависає на MIUI 12 та Android 11. Нецікаво порівняно з Icy Tower, у який я колись грав на ПК. Не виглядає важливим стрибати вище. Гра не дає нам сенсу стрибати, ніби внизу є небезпека. Будь ласка, покращте на 5 зірок.
хороша гра, через деякий час набридає
сама гра чудова, але постійна реклама щоразу, коли ти помираєш, там обурлива, по суті карає за те, що під час гри є Інтернет, і якщо ця постійна реклама не виправлена, я видаляю гру
Doodle Jump Spillehall gogb
Doodle Jump Аркады hji
дивні елементи керування та повна реклами. Я дуже розчарований, оскільки раніше любив цю гру, дуже сумно бачити, як вона йде так під гору
Вирішив пірнути і заплатити за видалення реклами... реклама ще є. Надішліть запит на відшкодування або виправлення, а через місяці без відповіді. Насолоджуйтесь грою з рекламою або платіть на свій страх і ризик... все одно весела гра
Я неможу Скачати Цю Гру !!!!!! 😈😈😈😈😈😈😈😱😱😱😱😱😨😨😨😨😷😷😷😷😵😵😵😲😲😲😲😲😴😴😴😴😴😠😬😬😡😡😠 😠💩💩💩💩💩💩💩💩🙊🙊🙊🙉🙉🙉🙉🙈🙈🙈🙈🙀🙀🙀🙀🙀🙘🙀🙀🙘
На нашому сайті Ви зможете скачати зламану гру Doodle Jump (Дудл Джамп) на гроші +все розблоковано на Андроїд безкоштовно!
Забагато реклами
Гра норм мне нравица
Doodle Jump आर्केड गेम xvd