Post by deiterplimterpvig on Feb 4, 2022 14:48:10 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Joy 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Joy 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza nekonečný zdroj ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Joy 2 2022 version ▞▞▞
Úroveň je prázdna, nemožno hrať ďalšiu úroveň, rýchlo priniesť verziu aktualizácie., Je vývojár mŕtvy? Prebieha odinštalovanie
celkom dobré, ale tieto hry sa postupom času stávajú dosť ťažké a nakoniec sa za ne oplatí hrať!
Táto hra sa mi veľmi páči, ale prečo neotvárame znova novú reštauráciu, začína ma to hnevať, mám chuť ju zmazať, preto dávam tri hviezdičky
Táto hra je taká zábavná, že by ste ju mali ohodnotiť úplne piatimi hviezdičkami, je taká zábavná, že s ňou ani nestíhate držať krok 😉🙂😉🙂😉
Skvelá hra. Pútavé a zábavné, UT príliš veľa reklám
Úprimne povedané, frustrujúce, nezarábate dosť, a ak niečo pokazíte, nezarobíte nič. Dochádzajú vám sily a po chvíli nemôžete poriadne hrať. V podstate dobrá hra vytvorená zručne tak, aby sledovala veľa reklám a bola frustrovaná, pokiaľ nemíňate peniaze na nákup drahokamov.
Je zábavné hrať, ale používať až 5 energetických vecí je smiešne, ak vezmeme do úvahy, že ich máte naraz len 25 a získať viac stojí hlúpe množstvo drahokamov.
OMG, táto hra je úžasná, práve som si ju stiahol a nemôžem prestať hrať. Grafika je výnimočná, jednoduchosť a celkové ovládanie je skvelé!!! Myslím si, že táto hra dáva každej druhej hre o varení zabrať. Skvelé!! Stále hľadáme nové úrovne...
Nerozumiem z chutného Tokia, zastavím sa na úrovni 30, nejde to, som veľmi sklamaný.. Chcem hrať viac, ale hovoria, že čoskoro príde nová reštaurácia a nič také
na začiatku som si myslel, že je to 5, ale teraz hrám? musíte dať 5 KREDITOV KAŽDÝ, KEĎ sa posuniete ďalej, aj keď získate kľúč a upgradujete! Nebudem investovať peniaze do hry, ktorú musíte ZA HRU PLATIŤ! a musíte nepretržite klepať, aby sa produkt zdvihol, takže to spomalí vašu rýchlosť
Hra sa mi páči, je celkom zábavná. Ale tieto hry hrám, aby som si oddýchol a po chvíli ich vymažem, pretože sú také rýchle a ťažké, že ma to už prestáva baviť. Páčila sa mi možnosť nákupu, aby som sa zbavil reklám. Nehľadám súťažné hry na olympijskej úrovni. Ale to nie je len táto hra na varenie, robia to všetci.
Cooking Joy 2 Simulacijske igre txei
návyková hra..ale po zozbieraní všetkých kľúčov..prestala fungovať na úrovni 190..podľa iných recenzií to vyzerá ako bežný problém, ktorému čelia mnohí hráči..dúfam, že sa to čoskoro vyrieši
je to pekné, ale je tam len obmedzené množstvo energie...a doplnenie zaberie príliš veľa času...inak dávam päť hviezdičiek...
2 hviezdičky, pretože som čakal 6 mesiacov, kým príde nová úroveň. Nedáva to zmysel. Ak budú nové úrovne, nemalo by to trvať tak dlho. Ak už nebudú žiadne ďalšie úrovne, mali by sme byť upozornení. Prosím, dajte všetkým vedieť, čo sa stalo. Vďaka
táto hra môže poskytnúť relaxáciu. a dúfam, že môžu ponúknuť viac hier, pretože existuje určitá úroveň, ktorá zastaví vaše koníčky. Dúfam, že na tom pracujú.
Bez upgradov je to príliš ťažké, nemôžem si dovoliť kupovať jemy na upgrade. Hra sa mi páči, ale je príliš ťažká na prehratie. Si chamtivý
Mám rád, keď nemám čo robiť. Teraz mám dokončené všetky úrovne, čakám na ďalšie úrovne, trvá to príliš dlho!!
Bolo to skvelé, kým sa neodomkla ďalšia úroveň, takže hráte 8 miliónov krát, aby ste sa dostali až na vrchol, a potom vám povedia, aby ste počkali a strávili dva týždne, a táto nová reštaurácia je stále nedostupná, čo je veľmi sklamaním.
Milujem túto hru oveľa viac ako Cooking Joy, ktorú som ťažko dosiahol. Rád by som Cooking Joy 3.
je to dobrá hra na varenie, ale myslím si, že by vám mali dať viac času na dokončenie varenia alebo trochu času navyše
Dostanete sa do určitého bodu a potom už nie je možné napredovať.
Hodnotím 3 🌟 z bcoz level 58 je nekonečný. Možno ak by to mohli uľahčiť, hral som to už 4 viac ako rok.😒😒☹️
Začína ma to hnevať. Hovorí mi to „čoskoro“ už odjakživa. Aktualizoval som to v domnení, že ide o problém s aktualizáciou. Urob niečo!
Neznášam hru Nenávidím, že aj keď som si kúpil ďalšie rubíny, stále sa mi zobrazujú všetky reklamy. VEĽMI ma sklamalo, že si za moje peniaze nemôžem kúpiť hru bez reklám.
zábavné, ale aj frustrujúce. odozva na čapovanie jedla je úspešná, ale na hodnotenie 5* by som potreboval viac úložného priestoru na varené jedlo, aby som mal náskok v inak skvelej hre
Jednoducho milujte túto hru, najúžasnejšiu hru na varenie, akú som kedy mohol hrať celý deň. milujú grafiku, jedlo a tiež výzvu. pokračuj v dobrej práci!!
Aaaa veľmi sa mi páči táto hra, ale zasekol som sa na úrovni 34, neviem, prečo už používam všetky moje boostery, upgrady tiež, ale neviem to vyriešiť.. prosím opravte ich, aby som vám mohol dať 5 hviezdičiek a preinštalovať túto hru, Vďaka..
The Walking Zombie 2: Zombie shooter მძაფრსიუჟეტიანი dydi
Som dosť sklamaný z toho, že je to pokazené. Moja postava občas nechytí jedlo, keď jej to poviem, a ikony nad hlavami zákazníkov vyzerajú pixelovo na poslednej úrovni, na ktorej som. To mi bráni v tom, aby som im mohol dať jedlo a dokončiť úrovne. Nie je to dobrá aplikácia.
bola skvelá hra. jeden z mojich obľúbených, kým som nedosiahol úroveň 190 a nezostal tam viac ako mesiac. čakanie na aktualizácie čoskoro začne nudiť. a čítanie ďalších recenzií, ktoré čakajú na aktualizáciu, je dlhotrvajúci problém.
Milujem rýchle hry na varenie, je to veľmi uvoľňujúce! Vďaka!
Táto hra je veľmi zaujímavá. Toľko úrovní, ale málo energie. užite si túto hru
Je to malá zábavná hra na varenie. Hralo sa mi lepšie. Som si istý, že to čoskoro vymažem a nehral som dosť dlho na to, aby som sa dostal veľmi ďaleko. Je pre vás príliš nepríjemné stratiť život, aj keď prejdete každou úrovňou. Takže naozaj môžete hrať iba 5-krát a potom musíte čakať, kým sa životy vrátia. Nestojí to za ten čas.
Cooking Joy 2 הדמיה gms
Veľmi zaujímavá hra, ale podvádzate, pretože hra nie je úplne zastavená
Dvojité reklamy?! Je to len obsedantné rýchle chytenie peňazí.
Je to dobrá hra, ale iba 3 reštaurácie (hot dog, gril na kuracie a rybie mäso a posledná cukráreň aka palacinka), pridajte ďalšiu reštauráciu.
Niekedy je ťažké vidieť, čo chcú. Niektoré veci vyzerajú podobne alebo je ťažké zistiť, či je to 1 alebo 2, čo chcú, ako vajcia s kečupom
Dávam mu iba 2 hviezdičky, pretože spotrebúva energiu, aj keď vyhráte, vďaka čomu je chytač energie. Je plný reklám a stále spotrebúvate energiu na každej úrovni
Cooking Joy 2 Simulacijske igre txei
Upravil som túto recenziu zo 4 hviezdičiek na 1 hviezdičku. Čakal som mesiac na novú aktualizáciu, nemôžem hrať ďalej, pretože restsurant "príde čoskoro".
grafika sa mi páči.. ale verím, že je nefér hrať rovnakú úroveň 3 alebo 4 krát, aby sme získali kľúč, niekedy nám nedajú dosť času na dokončenie, takže musíme použiť diamanty. dávam len 3 hviezdičky
Užívanie si, ale energetická tyčinka trvá tak dlho a dokončenie úrovní tiež zaberá toľko času............kkkk.......nie je to zlá aplikácia..... .....
Po dokončení jednej úrovne teraz musíte počkať, kým bude postavená ďalšia úroveň. Stále sú to 3 týždne, kým sa čaká na aktualizáciu ďalších úrovní
Ovládanie hry poklepaním je úžasné. Nie je možné urobiť chybu. Ale nepáči sa mi použitie energie na začatie úrovne. Ak sa energia zvýši zakaždým, keď sa dostanete o úroveň vyššie, potom je to v poriadku, ale nie, stále sa drží na 50. Inovácia si vyžaduje veľa peňazí, ale je tak ťažké generovať peniaze. Dokonca hrám všetky tri časti na každej úrovni, stále nemám dosť peňazí. A nedovoľte mi začať so všetkými reklamami na konci každej úrovne. Je to nepríjemné
Cooking Joy 2 הדמיה gms
Hru ma veľmi baví. Jediná vec, ktorá ma nezaujíma, je to, že nemáte veľa energie na hranie a za jej obnovenie musíte platiť diamantmi. Keď hrám alebo hrám hry na varenie, nemám takéto nepríjemnosti.
Samotná hra je dobrá, ale aké ruiny čaká na nové úrovne, keďže sa nemôžete vrátiť a hrať tie, ktoré ste dokončili. Dokončil som každú úroveň a čakám na otvorenie novej reštaurácie, aby som mohol pokračovať v hre. Už sa nemôžem dočkať, takže mažeme a ideme ďalej. Bolo to dobré, kým to trvalo